Windwijzer Trekker John Deere

69,95

Excl. BTW: €57,81

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
WI163

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Windwijzer met Trekker John Deere

Voor deze windwijzer is er gekozen voor een kleine verandering in het model. Zo als u kan zien hebben wij er dit keer voor gekozen om de pijl aan de voorkant open te houden. Dit zorgt ervoor dat deze windwijzer een nieuwe uitsraling krijgt ten opzichte van onze andere modellen. Deze trekker is ook een absolute musthave voor alle John Deere fans.

De windwijzer is zwart gepoedercoat. Dit zorgt ervoor dat de windwijzer bestand is tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast geeft het de windwijzer ook een erg mooie uitstraling.

Standaard wordt er bij de windwijzer een montagesteun bijgeleverd. Zoals op de 2e foto van links te zien is, gaat het om een verstelbare steun die op elke gewenste plek gemakkelijk gemonteerd kan worden. De montagesteuntjes zijn vanaf 180 o graden vlak te plaatsen tot een dakhoek van 30 o graden.

Naast de montagesteun ontvangt u ook een staaf, bevestigingsmateriaal en een windroos. De windrichtingen van de windroos zijn in het Nederlands benoemd.

De afmetingen van de windwijzer zijn:
Pijlbreedte: ca. 50cm
Totale hoogte: ca. 70cm
Wijdte windroos: ca. 40cm 

Deze windwijzer is te bestellen in 2 soorten materialen; plaatstaal en R.V.S.  Beide versies zijn zwart gepoedercoat. Door het toepassen van R.V.S. heeft de windwijzer een nóg langere levensduur. Daarom bevelen wij u de R.V.S. versie aan.


De meerprijs van de R.V.S. versie is € 25,00.          

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder